Uitnodiging

Uitnodiging Wheelchair Basketball Cup 2022

 

TeleVoIP Zedelgem Lions organiseert op zondag 4 september 2022 de 5de editie van het Internationaal rolstoelbaskettornooi, Wheelchair Basketball Cup. Op zondag wensen we 8 deelnemende ploegen te ontvangen.

We nodigen uw ploeg graag uit om deel te nemen aan ons tornooi. Het tornooi gaat door in Sport Vlaanderen Brugge, Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge.

 

We starten om 9u 's morgens. In het mate van het mogelijke houden we rekening met de verplaatsing dat ploegen dienen te maken. We zullen de ploegen die van het verst komen, later opnemen in het tornooischema.

 

Het tornooi wordt op 2 terreinen gespeeld waardoor we met 2 poules van 4 ploegen kunnen werken. Een wedstrijd wordt met doorlopende chrono 2x20 minuten gespeeld. Iedere ploeg speelt minstens 4 ploegen.

 

We nodigen ploegen uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk uit om te komen spelen.

Deelname is voor alle ploegen GRATIS. 

 

Aantal ploegen is beperkt tot 8. De eerste 8 ploegen die hun deelname bevestigen zijn zeker van hun deelname. De andere ploegen komen op een reservelijst te staan.

 

We voorzien voor alle spelers en medewerkers een gratis lunchpakket voor over de middag.

 

Indien u dit wenst helpen wij als organisatie om mee te kijken voor overnachtingsmogelijkheden voor ploegen die dit zouden wensen.

 

We hopen jullie alvast te morgen verwelkomen.

 

Voor meer informatie:
Davy Van Heerswynghels
Organisator
davy.vanheerwynghels@hotmail.com
GSM: 0478/32 20 80