Multimove

Kom Multimoven in Veldegem, Zedelgem of Aartrijke

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

 

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

 

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

 

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

 

Wanneer?

 

  • Zedelgem : Op woensdag van 13u30 tot 14u30 voor 3 tot 8 jarigen.
  • Aartrijke : Op woensdag van 15u30 tot 16u30 voor 3 tot 8 jarigen
  • Veldegem : Op woensdag van 16u tot 17u voor 3 tot 8 jarigen.

 

Waar?

  • Zedelgem : Turnzaal Spes Nostra, Pastoor Staelensstraat 4, 8210 Zedelgem.
  • Aartrijke : Sporthal Jonkhove, Aartrijksestraat 11, 8211 Aartrijke
  • Veldegem : Sporthal De Bosserij, Acaciastraat 31a, 8210 Veldegem.

 

Hoe deelnemen?

Wens je ook deel te nemen aan Multimove ? Schrijf je dan snel in voor de volgende periode.

 

Periode 1 September - December: 60 euro

Periode 2 Januari - Mei: 60 euro

Volledig seizoen (September - Mei ): 100 euro

Start Multimove-afdelingen in Zedelgem, Aatrijke en Veldegem : 1 september 2021

 

Hoe inschrijven?

Stuur een mail naar info@zedelgemlions.be en vraag 3 gratis proeflessen aan. Nadien beslis je om definitief aan te sluiten op ons Multimove aanbod en kies je voor 1 periode of voor een heel seizoen. Na het betalen van het deelnamegeld kan je vrij deelnemen aan ons Multimove aanbod die onder leiding staat van onze opgeleide Multimove begeleiders.