Multimove

Kom Multimoven in Veldegem, Zedelgem of Aartrijke

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

 

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

 

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

 

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

 

Wanneer?

 

  • Zedelgem : Op woensdag van 13u30 tot 14u30 voor 3 tot 8 jarigen
  • Aartrijke : Op woensdag van 15u00 tot 16u00 voor 3 tot 8 jarigen
  • Veldegem : Op woensdag van 16u00 tot 17u00 voor 3 tot 8 jarigen

 

Waar?

  • Zedelgem : Turnzaal Spes Nostra, Pastoor Staelensstraat 4, 8210 Zedelgem
  • Aartrijke : Sporthal Jonkhove, Aartrijksestraat 11, 8211 Aartrijke
  • Veldegem : Sporthal De Bosserij, Acaciastraat 31a, 8210 Veldegem

 

Hoe deelnemen?

Wens je ook deel te nemen aan Multimove ? Schrijf je dan snel in voor de volgende periode.

 

Periode 1 September - December: 70 euro

Periode 2 Januari - Mei: 70 euro

Volledig seizoen (September - Mei ): 125 euro

Start Multimove-afdelingen in Zedelgem, Aartrijke en Veldegem : 6 september 2023

 

Na betaling van het deelnamegeld sturen wij een attest op om in te dienen bij de mutualiteit. Hierbij kunt u van 15 tot max. 35 euro (afhankelijk bij welke mutualiteit jullie aangesloten zijn) terugkrijgen van het deelnamegeld.

 

Onze Multimove-afdelingen zijn vanaf het seizoen 2022-2023 erkend als opvanginitiatieven. Hierdoor kunt u de deelname ook inbrengen in uw belastingaangifte. De attesten voor uw belastingaangifte sturen wij vanaf aanslagjaar 2023 automatisch door naar de belastingdiensten. Hierdoor kunt u 45% van het deelnamegeld recupereren via de belastingen.

 

Hoe inschrijven?

Stuur een mail naar info@zedelgemlions.be en vraag 3 gratis proeflessen aan. Nadien beslis je om definitief aan te sluiten op ons Multimove aanbod en kies je voor 1 periode of voor een heel seizoen. Na het betalen van het deelnamegeld kan je vrij deelnemen aan ons Multimove aanbod die onder leiding staat van onze opgeleide Multimove begeleiders.

 

Wanneer gaat de les niet door?

  • Herfstvakantie: 2 november 2022
  • Kerstvakantie: 28 december 2022 en 4 januari 2023
  • Krokusvakantie: 22 februari 2023
  • Paasvakantie: 5 en 12 april 2023

 

Met ondersteuning van: